Grupacija

Trans LNG je tvrtka u vlasništvu Gasfin grupe sa sjedištem u Luksemburgu.

gasfin-logo

Gasfin grupa je aktivna na području razvoja projekta ukapljenog prirodnog plina UPP-a te na području nabave i distribucije UPP počevši od 2006. Godine.

Grupa se specijalizirala se za pripremu, uređenje i provedbu projekta opskrbe UPP-om s naglaskom na postizanju sinergije između vlasnika prirodnih resursa, operatera i krajnjih korisnika.

Aktivnosti Gasfin grupe osobito su usmjereni na razvoj male i srednje velike infrastrukture UPP-a koja pokriva cijeli proizvodni lanac, od izvora opskrbe do krajnjih korisnika.

Gasfin je stekao industrijske reference i znanje kao glavni dioničar tvrtki TGE Gas Engineering i TGE Marine, svjetskih lidera u svojim kriogenim inženjerskim nišama, tvrtke dizajniraju, nabavljaju i isporučuju LNG terminale, skladišta i LNG pogonske sustave. Zajedno s CIMC-om i Enricom, svjetski priznatim proizvođačima opreme, Gasfin je kapacitiran za pružanje optimalnih rješenja u razvoju UPP projekta i razvoju NGV (vozila na prirodni plin) ekosustava.

S obzirom na širok spektar aktivnosti koje pokrivaju sustave prirodnog plina, od transporta, logistike, skladišta te distribucije, kao i kompleksne geopolitičke realnosti u povezivanju opskrbe plinom s potencijalnim tržištima, Gasfin gradi svoj pristup na jačanju prisutnosti u strateškim regijama prirodnog plina kao što su Jugoistočna Europa, Rusija, zemlje bivšeg sovjetskog bloka, Bliski Istok te Karipsko otočje.

Aktivnosti Gasfin grupe osobito su usmjereni na razvoj male i srednje velike infrastrukture UPP-a koja pokriva cijeli proizvodni lanac, od izvora opskrbe do krajnjih korisnika.

Glavni misija Gasfin grupe je stvaranje novih prilika za proizvođače prirodnog plina, investitore, operatore i potrošače, istodobno promovirajući prirodni plin kao alternativu za grijanje domova, kao pogonsko gorivo te za proizvodnju električne energije s višestrukim prednostima nad ostalim konvencionalnim ugljikovodicima.

Spajanjem dokazanih tehnologija s održivim poslovnim modelima Gasfin grupa nudi atraktivne mogućnosti privatnim i institucionalnim investitorima te doprinosi stvaranju čišće energije na širokoj razini.

Razvijanje proizvodne infrastrukture i distribucijskih kanala za prirodni plin je veliki izazov ali neophodan kurs globalne ekonomije kako bi se osigurala čišća i održiva opskrba gorivom za plovila, teške strojeve, vozila, zrakoplove i turbine u desetljećima koje dolaze.